blank

Wizz Air s-a mutat cu succes pe Otopeni

1 626

Wizz Air a încheiat cu succes, duminică, 25 martie 2012, transferul operaţiunilor de pe Aeroportul Băneasa pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni). Compania a anunţat mutarea cu doar o lună în urmă, imediat după primirea informării oficiale a închiderii Aeroportului Băneasa pentru traficul aerian comercial.

Zborul Wizz Air 3001 a decolat de pe Otopeni la timp, pe 25 martie, dimineaţa devreme, spre Londra Luton, fiind primul zbor operat de la noua bază. Operaţiunile au continuat la timp pe parcursul zilei cu 15 zboruri (segmente) transportând pasagerii spre cele mai populare destinaţii de petrecere a timpului liber sau de business din Vestul Europei. Wizz Air a transpotat duminică aproximativ 5.000 de pasageri din şi spre Bucureşti.

Cu un program de zboruri mai flexibil pe Otopeni, Wizz Air a introdus un orar de decolare mai avantajos pentru pasageri, din Bucureşti către destinaţiile spaniole Valencia, Barcelona, Madrid şi Alicante. Compania a anunţat recent că zboruri către Memmingen (Germania), Verona (Italia) şi Palma de Mallorca (Spania) au fost adăugate listei de destinaţii deservite de pe Otopeni. Wizz Air operează din Bucureşti 123 de zboruri săptămânale (segmente) către 24 de destinaţii din Europa de Vest.

“Cu doar o lună pentru a muta operaţiunile a 5 aeronave, a trebuit să acţionăm rapid şi eficient. Wizz Air mulţumeşte echipelor din Bucureşti, inclusiv partenerilor pentru suportul acordat în a asigura tranziţia uşoară. Pasagerii se pot bucura acum de confortul calătoriei de la un aeroport mai modern şi mai puţin aglomerat şi vor beneficia în continuare de tarifele accesibile Wizz Air,”

a declarat John Stephenson, Executive Vice President, Wizz Air.

Voi reveni şi cu o analiză legată de preţuri, subiectul fiind dezbătut foarte mult în ultima vreme, dar puţini sunt cei care au reuşit să ofere informaţiile corecte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.