blank

Boeing a prezentat noul BBJ – Boeing Business Jet

0 804

Boeing a prezentat noul BBJ – Boeing Business Jet cu ocazia expoziției aviatice ABACE din Shanghai.

Aeronava Boeing 737-700, care vine cu aripi din seria 800 plus alte modificări pentru autonomie sporită, a fost livrată în această lună unui om de afaceri din Statele Unite. Versiunea prezentată la Shanghai este configurată pentru a transporta până la 19 pasageri și are un interior luxos realizat de firma Jet Tech din Washington.

Este primul Boeing Business Jet echipat cu sistemul digital Ovation Select produs de Honeywell, care le permite pasagerilor să fie la fel de productivi în aer precum la birou. Fie că sunt conectați la internet, folosind smartphone-urile, laptopt-urile, tablet pc-uri, sau efectuează o video conferinţă, sistemul funcționează impecabil. Sunetul este asigurat de sistemul surround de ultimă generație, în timp ce imaginile sunt redate la o rezoluţie Full HD 1080p pe monitoarele de 42 inch / 46 de inch instalate la bord.

Nu lipsesc living-room-ul spațios, patul matrimonial și baia privată cu cabină de duș. Canapelele din camera oaspeților se transformă în paturi pentru a primi 8 persoane. Și performanțele dinamice sunt la fel de impresionante precum interiorul. Cu 7 rezervoare auxiliare, acest Boeing Business Jet are o autonomie de 10.371 km la o viteză de Mach 0.80, adică aproximativ 12 ore de zbor non-stop.

[nggallery id=1]
Leave A Reply

Your email address will not be published.