București – Tel Aviv cu TAROM, în perioada sărbătorilor de iarnă

0 996

TAROM a anunțat operarea a 5 zboruri directe între Tel Aviv și București, în perioada sărbătorilor de iarnă. Vor fi operate următoarele zboruri către capitala statului Israel în condiții avantajoase, de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc, în următoarele zile: 17, 20, 27 decembrie 2020 și 3, 7 ianuarie 2021.

În prețul biletului beneficiați de următoarele servicii:- transport gratuit al bagajului de cală, în limita maximă a 23 kg/bagaj + 10 kg bagaj de mână – check-in gratuit online sau în aeroport. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul TAROM sau din aplicația TAROM.

Pasagerii vor purta masca pe toată durata zborului, precum și în incinta aeroporturilor de origine, transfer și destinație. Informații suplimentare puteți obține de la Call Center TAROM, la adresele [email protected] sau [email protected]

IMPORTANT! Detalii despre călătoriile în Israel:

Este interzis, temporar, accesul cetățenilor străini pe teritoriul statului Israel (cu excepția cetățenilor cu drept de ședere), instituindu-se aplicarea măsurii carantinei obligatorii la domiciliu pe durata a 14 zile pentru toți cetățenii care intră în acest stat.

Toți pasagerii care călătoresc către Israel trebuie să completeze următorul formular. După completarea formularului de călătorie către Israel, pasagerii vor primi acceptanța sau refuzul de călătorie. Pentru cei care primesc un răspuns pozitiv, ulterior trebuie completarea formularului în care să se menționeze adresa la care aceștia o sa stea in izolare.

Formularul se completează online, după depunerea declarației de intrare în țară. Vedeți condițiile de călătorie în Tel Aviv!

Leave A Reply

Your email address will not be published.