fbpx București - Tel Aviv cu Blue Air, rută inaugurată astăzi (16 ianuarie 2017)

București – Tel Aviv cu Blue Air, rută inaugurată astăzi (16 ianuarie 2017)

0 790
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Cu o mică întârziere față de data anunțată inițial, care era 12 ianuarie 2017, Blue Air a inaugurat ruta București – Tel Aviv. Vor fi operate trei frecvențe săptămânale în zilele de luni, joi și duminică. Astfel, Blue Air ajunge la 33 de destinații deservite direct din București, din totalul de 97 de rute oferite în acest moment.
BlueAir_inaugurare-TelAviv_2

București – Tel Aviv cu Blue Air

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Ne bucuram enorm ca incepand de astazi oferim pasagerilor nostri posibilitatea de a calatori direct catre Tel Aviv, un oras modern, cosmopolit si vibrant, care ofera o vreme prielnica indiferent de sezon. Datorita orarului de zbor foarte potrivit, dar si a formalitatilor simple de calatorie, ruta se adreseaza atat oamenilor de afaceri, turistilor de week-end, cat si celor care merg in pelerinaj.”

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiții optime pe ruta București – Tel Aviv la bordul aeronavelor Boeing 737 ale companiei, beneficiind de tarife începând de la 34.95 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Prețul include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg. Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.