Teleferic Prahova a introdus plata online pe www.teleferic.ro

0 882

NETOPIA mobilPay a implementat, împreună cu Oveit, opţiunea de plată online pe www.teleferic.ro, compania care administrează cele mai accesate pârtii de pe Valea Prahovei. Astfel, începând cu această săptămână, iubitorii sporturilor de iarnă din România își pot achiziționa ski pass-uri online, rapid şi simplu, în Sinaia sau Predeal.plati-online-teleferic.ro

Plata online a biletelor de acces pe pârtii

Potrivit informațiilor NETOPIA, cei care doresc să își achiziționeze online biletele pentru serviciile oferite de Teleferic Prahova, unul dintre principalii jucători de pe piața transportului pe cablu, vor găsi opțiunea de plată digitală pe platforma www.teleferic.ro. Odată selectată, clienții primesc automat pe mail un cod de bare ce se scanează la turnicheți.

Până la finalul lunii ianuarie, va fi implementată și plata ski pass-urilor prin mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA. Clienții care nu au aplicaţia instalată, o pot descărca gratuit pe toate terminalele smart ce rulează sistemele de operare iOS și Android. După ce își înregistrează cardul în aplicație, vor avea posibilitatea de a plăti foarte rapid, direct de pe telefon, biletele de acces pe pârtii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.