București – Singapore de la 505€ (zboruri dus-întors) cu Air France

0 396

Ziua și promoțiile la biletele de avion. Zilele trecute v-am prezentat mai multe oferte pentru America de Nord / America de Sud și America Centrală. Printre acestea, avem București – Toronto, Bucuresti – Sao PauloBucurești – St. Maarten și București – Bogota.

Dar am început să caut oferte și spre est. Am găsit un preț foarte bun pentru India – București – New Delhi. Iar astăzi vin cu un super preț pentru București – Singapore, tarife de la 505€. Zborurile sunt operate dus-întors de Air France.

București – Singapore de la 505€

În urma simulărilor făcute, tariful de 505€ se validează pentru călătorii în perioada septembrie 2019 – martie 2020. Prețul include doar bagajul de mână de până la 12 kg.

bucuresti-singapore-promotie-air-france

Zborurile sunt operate de Air France. Pe segmentele București – Paris – București, Air France zboară cu avioane de tipul Airbus A320. Iar pe segmentele Paris – Singapore – Paris, Air France zboară cu avioane de tipul Boeing 777-300ER. Escalele în Paris sunt de 4 ore la dus, respectiv de 6 ore la retur.

Singapore este un oraș-stat insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Se poate vizita pe tot parcursul anului, iar temperaturile nu depășesc 30 de grade. Este o destinație polivalentă, pentru toate gusturile. Puteți face shopping, puteți călători în cuplu, cu prietenii sau în familie alături de cei mici.

Profitați de ofertă și vizitați unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Planetă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.