blank

Bucuresti – Sao Paulo de la 469€ (zboru dus-întors) cu KLM

1 618

Ziua și oferta. După ce v-am anunțat de ofertele București – St. Maarten, București – New Delhi și București – Bogota, astăzi vă prezentăm o ofertă pentru Brazilia. București – Sao Paulo cu tarife de la 469€. Zborurile sunt dus-întors, operate de KLM, cu escală la Amsterdam.

Conform motorului de căutare KLM, oferta se validează pentru noiembrie 2019, februarie 2020 și martie 2020. Noi am simulat pentru noiembrie, găsind acest tarif.

Bucuresti – Sao Paulo cu KLM

În cazul nostru, zborurile București – Amsterdam – București sunt operate de KLM / TAROM. Se folosesc avioane de tipul Boeing 737-800 / Airbus A318.

bucuresti-sao-paulo-klm-oferta

Pe segmentele Amsterdam – Sao Paulo – Amsterdam, KLM zboară cu avioane de tipul Boeing 777-200ER / 300ER. La dus, escala este de 1:55 ore. La retur, escala este de 8:20 ore. Aveți timp să vă relaxați la Aeroportul Internațional Schiphol, Amsterdam. Puteți merge în terminalul verde sau pe esplanadă pentru a urmări avioanele.

Pentru iubitorii de Brazilia, acum este momentul să vă planificați vacanța. Începeți în Sao Paulo și apoi o puteți continua în Rio de Janeiro sau oriunde spre altă destinație din America de Sud.

Leave A Reply

Your email address will not be published.