Bucuresti – Sao Paulo de la 469€ (zboru dus-întors) cu KLM

1 94

Ziua și oferta. După ce v-am anunțat de ofertele București – St. Maarten, București – New Delhi și București – Bogota, astăzi vă prezentăm o ofertă pentru Brazilia. București – Sao Paulo cu tarife de la 469€. Zborurile sunt dus-întors, operate de KLM, cu escală la Amsterdam.

În ultimii 3 ani, ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicita ACUM despăgubirile legale de până la 600€!

Conform motorului de căutare KLM, oferta se validează pentru noiembrie 2019, februarie 2020 și martie 2020. Noi am simulat pentru noiembrie, găsind acest tarif.

Bucuresti – Sao Paulo cu KLM

AirHelp get compensation

În cazul nostru, zborurile București – Amsterdam – București sunt operate de KLM / TAROM. Se folosesc avioane de tipul Boeing 737-800 / Airbus A318.

bucuresti-sao-paulo-klm-oferta

Pe segmentele Amsterdam – Sao Paulo – Amsterdam, KLM zboară cu avioane de tipul Boeing 777-200ER / 300ER. La dus, escala este de 1:55 ore. La retur, escala este de 8:20 ore. Aveți timp să vă relaxați la Aeroportul Internațional Schiphol, Amsterdam. Puteți merge în terminalul verde sau pe esplanadă pentru a urmări avioanele.

Pentru iubitorii de Brazilia, acum este momentul să vă planificați vacanța. Începeți în Sao Paulo și apoi o puteți continua în Rio de Janeiro sau oriunde spre altă destinație din America de Sud.

1 comentariu
  1. […] Bucuresti – Sao Paulo de la 469€ (zboru dus-întors) cu KLM […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish