blankblank

La Granja de Esporles – în 15 fotografii – #mallorca #prestigetours

0 1.556

La Granja de Esporles este un conac aflat în oraşul spaniol Esporles, pe insula (click pentru oferte). Acesta este deschis pentru public cu rol de muzeu etnologic şi fermă. În La Granja, loc aparte de restul lumii, viaţa continuă la fel ca în timpurile stravechi. Puteţi admira frumuseţile acestui loc, puteţi gusta din bunătăţile culinare şi puteţi observa artizanii în timp ce lucrează. Pacea şi liniştea acestei minunate vai constituie o experienţă de neuitat.

La Granja, rezultatul multor perioade şi schimbări, este un mix de stiluri impunătore şi rustice. Pe vremuri, ferma a fost folosită ca reşedinţă şi propietate dedicată producţiei agricole, ajungând chiar la 100 de muncitori. Conacul străvechi este foarte bine conservat şi prezintă elemente decisive ce aparţin trecutului cultural bogat spaniol. Ar fi multe de povestit, însă fotografiile fac cât o mie de cuvinte, aşa că vă las să vă delectaţi cu 15 fotografii făcut la La Granja de Esporles.

La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de Esporles La Granja de EsporlesLa Granja cuprinde 6 secţiuni: zona exterioară, etajul 1, parter, pârâul, subsol, curţi şi grădini, iar vizitarea acestora se face după indicatoare. Programul de vizită este între orele 10:00 – 18:00 inclusiv de sărbătorile legale.

Mai multe fotografii făcute în La Granja, cu ocazia #funtrip #prestigetours #mallorca. Fotografiile au fost realizate cu aparat foto CANON EOS 650D şi obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC.

Leave A Reply

Your email address will not be published.