blank

Bucureşti – Palermo cu Fly România, din 27 mai 2014

0 692

Începând din această vară, Fly Romania va opera un nou zbor internațional. Celor șase destinații din Italia, Spania, Germania și Turcia li se adaugă Palermo, cel mai mare oraș din Sicilia. Zborurile vor avea o frecvență bi-săptămânală, în zilele de marți și joi și pot fi deja rezervate pe site-ul companiei www.flyromania.com. Tarifele pentru zborul București – Palermo vor începe de la 29,90 euro. Tariful de pornire de 29.90 EUR este pentru segmentul Palermo – Bucureşti, segmentul Bucureşti – Palermo având tariful de pornire de 39.90 EUR.

“Prin introducerea orașului Palermo în programul nostru de vară am ajuns deja la șapte destinații internaționale, iar intenția noastră este să extindem rutele și purtăm în continuare discuții cu mai multe aeroporturi în acest sens”, subliniază Cătălin Buțu, directorul executiv al companiei.

Programul operaţional pe ruta Bucureşti – Palermo cu Fly România:

Zborul X51020: OTP 09:00 – 11:00 PMO
Zborul X51021: PMO 11:45 – 13:45 OTP

Bucuresti_Palermo_Fly_Romania

Fly România va opera zboruri interne și internaționale începând cu mijlocul lunii mai. Rutele internaționale vor fi acoperite după cum urmează: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Verona cu trei zboruri săptămânale din Timișoara și București, Genova cu trei zboruri săptămânale din București, Barcelona cu trei curse săptămânale din București, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din București și unul din Tulcea, Palermo cu două zboruri săptămânale din București și Antalya cu o cursă săptămânală din București începând din luna iunie. Pe ruta Timișoara – București, zborurile vor avea o frecvență zilnică exceptând ziua de sâmbătă, iar Tulcea – București de trei ori pe săptămână.

Leave A Reply

Your email address will not be published.