Cel mai nou Airbus A320 Wizz Air la Budapest Airshow, de 1 mai 2014 (foto / video)

0 219

Wizz Air a participat pentru prima dată la mitingul aviatic de la Budapesta, din 1 mai 2014. Budapest Airshow, o tradiţie îndrăgită de locuitorii şi turiştii perlei Dunării, se organiza în trecut de Sfântul Ştefan, fiind mutat ulterior pe 1 mai.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Anul acesta, Wizz Air a debutat în cadrul evenimentului, fiind pentru prima dată şi când o aeronava Airbus a fost inclusă în programul mitingului. Căpitanii Wizz Air David Morgan şi András Árday au efectuat două zboruri deasupra Dunării cu una dintre cele mai noi aeronave Airbus A320 (HA-LYA), echipată cu sharklets. Primul zbor a fost realizat la o viteză de 140 de noduri şi 152 de metri deasupra nivelului mării. După o întoarcere spectaculoasă de 45 de grade spre Insula Margareta, aeronava a efectuat un zbor în viteză la 240 de noduri, cu trenul de aterizare retras.

Dar imaginile fac cât o mie de cuvinte, aşa că vă invit să le urmăriţi mai jos.

AirHelp get compensation

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »