blank

Bucuresti – Moscova de la 156€ cu LOT Polish Airlines / Sărbătoriți Revelion 2020 în Polonia sau Rusia

0 737

Vreți să întâmpinați Noul An 2020 în Rusia? Am găsit o super ofertă pentru București – Moscov. Tarife de la 156€ cu LOT Polish Airlines. Tariful se validează pentru 31 decembrie 2019 – 11 ianuarie 2020. Dacă doriți să călătoriți din 30 decembrie 2019, tarifele pornesc de la 181€.

Prețul biletului cuprinde un bagaj de mână de 8Kg, ceva mile adăugate la colecție și serviciul de catering la bord. Cam slăbuț pachetul dacă luăm în calcul perioada de șederel a destinație. Dar din serviciile conexe reușesc companiile aeriene legacy să supraviețuiască. Se adaptează la low-cost.

Bucuresti – Moscova de la 156€

Cât despre o vacanță în Rusia, să știți că e de luat în calcul. Nu facem politică, așa că îndemnul nostru nu are iz electeoral. Dar Rusia este o țară frumoasă și merită descoperită, măcar cât să înțelegem viața de acolo.

bucuresti-moscova-156-euro

Se va zbura București – Varșovia – Moscova – Sheremetyevo și retur. Însă mare atenție. Dacă alegeți să călătoriți pe 31 decembrie 2019, să știți că Noul An îl veți sărbători în Vașovia. Staționarea este peste noapte. Este adevărat că cel mai mic tarif la dus, de 88€, se validează pentru plecare pe 31 decembrie din București, staționare 15 ore la Varșovia și pe 1 ianuarie 2020 călătoriți spre Moscova.

Acestea fiind spuse, să vă grăbiți în achiziția de bilete de avion pentru București – Moscova. Locurile sunt limitate și tarifele cresc de la o rezervare la alta. Cât despre perioada menționată, aveți ocazia să intrați în noul an de 2 ori. Cu toată lumea și pe rit vechi. Vacanță plăcută!

Leave A Reply

Your email address will not be published.