blank

Bilete avion Bucuresti – Hong Kong de la 349€ cu SWISS (zboruri dus-intors, servicii complete)

0 1.213

După numeroase promoții pentru America de Nord, astăzi vin cu o ofertă imbatabilă pentru Asia. Bilete avion București – Hong Kong de la 349€ cu SWISS. Prețul se validează pentru zboruri dus-întors, servicii complete. Biletul include bagaj de mână, bagaj de cală, catering la bord.

Surprinzător, dar de multă vreme nu v-am mai anunțat despre o ofertă SWISS. Iată că finalul acesta de an vine cu o promoție punctuală pentru ASIA. Și oferta este foarte bună pentru o destinație ca Hong Kong, totodată un nod aerian important în regiune.

Bilete avion Bucuresti – Hong Kong de la 349€

Prețul promoțional s-a validat pentru călătorii programate în februarie, martie, aprilie. Cele mai multe combinații la 349€ sunt pe luna martie 2020. Oferta se aplică pentru clasa tarifara Economy Saver, care include bagaj de mână, bagaj de cală, catering la bord.

bucuresti-hong-kong-bucuresti-swiss
hong-kong-bucuresti-swiss

Pe zborurile București – Zurich, se va zbura cu avioane de tipul Airbus A320. În timp ce zborurile Zurich – Hong Kong sunt onorate cu avioane de tipul Boeing 777-300ER.

Despre Hong Kong

Hong Kong, cunoscut oficial ca Regiunea Administrativă Specială Hong Kong a Republicii Populare Chineze, este o regiune autonomă de pe coasta de sud a Republicii Populare Chineze, înconjurată geografic pe 3/4 de Delta râului Perlelor și Marea Chinei de Sud.

Numeroase obiective turistice abia așteaptă să fie descoperite de turiști. Amintim aici de: Statuia lui Buddha, Parcul Wetland, Parcul Disneyland, Turnul cu Ceas, Gradina Botanică și multe altele.

Dacă doriți să descoperiți alte destinații astiatice, Hong Kong are unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume. Este tranzitat anual de peste 75 de milioane de pasageri. Și zeci de companii aeriene zboară spre sute de destinații din Asia, Europa, America, Australia etc. Deci puteți căuta oferte low-cost pentru diferite alte destinații regionale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.