Bucuresti – Los Angeles de la 460€ / Zboruri operate de LOT Polish Airlines

0 438

Venim cu o ofertă foarte bună de la LOT Polish Airlines. Zboruri București – Los Angeles via Varșovia de la 460€ (dus-întors). Tariful se confirmă pentru zboruri în februarie, martie și aprilie 2020.

În ultimii 3 ani, ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicita ACUM despăgubirile legale de până la 600€!

În ultima vreme, nu prea am urmărit promoțiile LOT Polish Airlines, dar cu siguranță le vom urmări pe viitor. Tariful promoțial de 460€, pentru București – Los Angeles, cuprinde 1 x bagaj de mână (8kg), 1 x bagaj de cală de 23kg, serviciul de catering la bord.

AirHelp get compensation

Bucuresti – Los Angeles de la 460€

bucuresti-los-angeles-lot-polish-airlines-460-euro

Rar am găsit tarife asa de bune pentru zboruri București – Los Angeles. În vara acestui an am scris despre o ofertă British Airways, cu tarife de la 435€ pentru București – Los Angeles. Însă menționez că tariful BA nu cuprindea bagajul de cală.

Așa că oferta LOT Polish Airlines nu trebuie ratată. Zborurile București – Varșovia și retur sunt onorate cu avioane Embraer E170/E175. Zborurile lung-curier Varșovia – Los Angeles sunt onorate cu avioane Boeing 787-8 Dreamliner.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish