Bucuresti – New York (JFK) de la 360€ / Zboruri operate de British Airways

0 703

Venim cu vești foarte bune pentru cei ce doresc să zboare la New York. British Airways are o super promoție cu tarife de la 360€ pentru zborurile București – New York (JFK) via Londra.

Zborurile sunt operate cu de o companie de linie cu tradiție. Este adevărat că acest tarif nu cuprinde bagajul de cală, în preț fiind inclus doar bagajul de mână. Dar chiar și așa, este un preț SENZAȚIONAL.

Bucuresti – New York (JFK) de la 360€

Pentru a beneficia de acest tarif, trebuie să aveți sejur de 7 nopți la New York. În urma verificărilor noastre, tariful de 360€ se confirmă pentru zborurile București – New York (JFK) operate în lunile noiembrie și decembrie 2019; ianuarie, februarie și martie 2020.

bucuresti-new-york-360-euro-british-airways

Special pentru îndrăgostiți, am făcut o simulare și s-a confirmat tariful inclusiv pentru perioadele 11 – 18 februarie sau 12 – 19 februarie 2020.

În general, segmentele București – Londra și retur sunt onorate cu avioane din familia Airbus A320. În timp ce zborurile lung-curier Londra – New York și retur sunt onorate cu avioane din familia Boeing 777.

Profitați de ofertă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.