Bucureşti – Kiev cu Wizz Air, din 5 iulie 2013 (Update)

4 765

Update ora 15:57, 2 mai 2013: Se pare că ne-am bucurat degeaba. Ruta nu mai e valabilă, iar informaţia se retrage. Se pare că nu s-a potrivit cu orarul de vară Wizz Air. Vom reveni cu informaţii!

Wizz Air a anunţat astăzi prima rută directă din România către Ucraina: Bucureşti – Kiev Zhulyany. Noua rută va fi operată iniţial de 4 ori pe săptămână, începând cu 5 iulie.

wizz air

Kiev este capitala, cel mai mare oraş din Ucraina şi un important centru industrial, ştiinţific educaţional şi cultural din Europa de Est. Kiev-ul modern reprezintă un mix al istoriei (Kiev a prezervat aproximativ 70% din mai mult de 1000 de clădiri construite în perioada 1907-1914) cu noul, întâlnit peste tot, de la arhitectură, magazine şi străzi. Kiev este recunoscut ca fiind un oraş verde, având două grădini botanice şi numeroase parcuri. Aeroportul Kiev Zhulyany se află la doar 8 km de centrul oraşului.

Zborurile Wizz Air pe noua rută Kiev Zhulyany sunt deja disponibile la vânzare şi pot fi rezervate pe wizzair.com cu tarife pornind de la 109 lei/segment.

ZBORURI BUCUREŞTI – KIEV

Data începere

Zile

Tarife pornind de la

5 iulie

Luni, Miercuri, Vineri, Duminică

109 RON/segment

Wizz Air estimează că va transporta peste 60.000 de pasageri pe această rută, în primele 12 luni.

Reamintim că, începând cu 10 ianuarie, AeroSvit Airlines a anulat zborurile pe ruta Kiev – Bucureşti.

4 Comentarii
  1. George Hari Popescu says

    Guerrila PR! Îmi amintesc prima călătorie la Kiev cu avionul: un Tupolev sau ce era ăla, tremura din șuruburi. Steward știrb, ne-a oferit bomboane pe o tavă de inox, zîmbind. Erau vreo 5 pasageri, stăteam cu bagajele sub picioare, cică așa era sigur. Am stat de vorbă cu steward-ul pînă la Kiev. Epic!

  2. Vlad says

    Probabil o sa vedem si la LROP Airbusul A320 cu winglet de la Wizz Ucraina

  3. Sorin Rusi says

    Varfurile Sharklet reduc consumul de carburand, dar nimic spectaculos vizual. TAROM are montate astfel de varfuri pe aeronavele sale Boeing 737

Leave A Reply

Your email address will not be published.