Nepal Airlines a semnat pentru două Airbus A320 cu Sharklet

0 576

Nepal Airlines Corporation (NAC), operatorul naţional al Nepalului, a semnat un Memorandum of Understanding (MoU) pentru două Airbus A320 cu Sharklet.

Vârfurile Sharklet sunt montate la capetele aripilor aeronavelor A320 şi reduc consumul de combustibil cu până la 4%. Totodată, aeronavele Airbus A320 sunt eficiente pe zboruri scurte şi medii, sunt economice şi oferă performanţele necesare pentru lucra pe aeroporturile aflate la altitudini mari.

Airbus_A320_Nepal_Airlines_Sharklets

Noile A320 beneficiază de Required Navigation Performance (RNP) şi pot zbura cu exactitate pe culoare de zbor predefinite prin intermediul sistemului de navigaţie de la bord. Acest lucru este extrem de util pentru operaţiunile pe aeroporturile aflate la altitudine, cum este cel din Kathmandu.

În prezent, Nepal Airlines operează zboruri spre 4 destinaţii internaţionale şi 25 interne, din inima Himalayei. Prin achiziţia celor două aeronave, Nepal Airlines doreşte să-şi întinerească flota şi să deschidă noi rute, o strategie de dezvoltare pe termen lung.

Leave A Reply

Your email address will not be published.