blank

București – Cardiff cu Wizz Air, din 30 octombrie 2022

0 509

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi introducerea unei noi rute din România către Marea Britanie. Românii pot călători acum din București către Cardiff, în zilele de marți și duminică, începând cu 30 octombrie. Biletele pentru această nouă rută sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Noua lansare suplimentează cele 60 de rute existente, operate deja de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București. Anunțul vine după ce compania aeriană a primit recent cea de-a 12-a aeronavă la baza WIZZ din București și a introdus o nouă rută din București către Italia.

Acum, românii pot călători de două ori pe săptămână și în minunatul oraș Cardiff prin zborurile convenabile la preț redus ale Wizz Air. Capitala și cel mai mare oraș al Țării Galilor, Cardiff este unul dintre cele mai verzi orașe din Marea Britanie și un important centru istoric și arhitectural. Situat în sud-vestul țării, Cardiff este un loc perfect pentru o vacanță relaxantă în timpul toamnei și un punct de intrare convenabil în Marea Britanie pentru cei care vor să-și viziteze prietenii și familia.

Wizz Air continuă să își extindă rutele în interiorul rețelei, chiar și în contextul în care industria aviației încearcă să minimizeze efectele provocărilor apărute în ultima jumătate de an. Astfel, Wizz Air rămâne devotată promisiunii de a oferi tarife reduse și opțiuni diversificate de călătorie în Europa și nu numai.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

RUTĂZILEÎNCEPÂND CUDE LA
București – Cardiffmarți, duminică30 octombrie 202224,99 EUR / 119 RON
Leave A Reply

Your email address will not be published.