Brussels Airlnes va zbura spre 78 de destinații în sezonul de vară 2021.

0 257

Brussels Airlines, compania aeriană națională din Belgia, se pregătește pentru sezonul estival odată cu redeschiderea „destinațiilor atractive de vacanță”. Compania aeriană are în plan să opereze curse spre 78 de destinații din lume.Întrucât cererea pentru călătorii turistice „este de așteptat să crească odată cu apropierea lunilor de vară”, compania națională belgiană a anunțat pe 24 februarie 2021 că dorește să ofere clienților săi zboruri spre „destinații de vacanță atractive”.

În plus față de cele 18 destinații intercontinentale din Africa și America de Nord, Brussels Airlines intenționează să opereze 60 de rute pe distanțe scurte și medii, „destinații emblematice de vacanță din Grecia, Portugalia și Spania”.

Compania aeriană va redeschide treptat rețeaua europeană, din luna aprilie.

Din luna aprilie, compania va redeschide treptat rețeaua europeană, cu accent pe călătoriile de vacanță. Primele destinații disponibile vor fi Alicante, Atena, Barcelona, ​​Bilbao, Bologna, Budapesta, Catania, Cracovia, Faro, Gran Canaria, Heraklion, Kos, Lisabona, Madrid, Malaga, Napoli, Nisa, Oslo, Porto, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Tenerife, Valencia, Vilnius și Varșovia.

În mai 2021, compania care face parte din Star Alliance, va reintroduce în rețea și destinații ca Dubrovnik, Edinburgh, Ibiza, Milano-Linate, Moscova, Palermo, Palma de Mallorca, Rodos, Split și Viena.

În luna iunie, Brussels Airlines dorește să crească numărul frecvențelor spre aceste destinații și să redeschidă altele noi precum Bari, Birmingham, Corfu, Florența, Göteborg, Saint Petersburg, Erevan și Zakynthos. De asemenea, intenționează să adauge în rețeaua operațională și destinații precum Washington, New York sau Montreal – pe aceste rute nu au mai fost operate zboruri regulate din 21 martie 2020, din cauza pandemiei de Covid-19.

Brussels Airlines va mări treptat frecvențele către toate destinațiile din Africa.

În ceea ce privește rețeaua africană, Brussels Airlines va mări treptat frecvențele către toate destinațiile, iar de pe 14 iunie vor fi operate curse zilnice spre destinațiile din Africa de Vest: Abidjan (Côte d ‘ Ivoire), Accra (Ghana), Banjul (Gambia) și Dakar (Senegal).

Vor fi zboruri zilnice și către destinațiile din Africa Centrală și de Est: Douala și Yaoundé (Camerun), Kinshasa (Republica Democrată Congo) și Entebbe (Uganda). Luanda (Angola) se va alătura din nou rețelei după mai mult de un an de absență, iar din 14 iunie vor fi operate trei rotații săptămânale.

Din 2 august 2021, compania belgiană va opera două zboruri zilnice între Bruxelles și Frankfurt, o conexiune ce „oferă numeroase posibilități de transfer către întreaga rețea Lufthansa, în timp ce pasagerii care pleacă din Frankfurt au acces la rețeaua Brussels Airlines – în special la destinațiile africane pentru care este cunoscută compania aeriană belgiană”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.