RYANAIR UK a anulat 12 rute interne și internaționale în Marea Britanie

0 592

Pe 21 decembrie, RYANAIR a anunțat că a fost nevoită să anuleze 12 rute interne și internaționale în Marea Britanie. Compania low-cost irlandeză acuză Autoritatea Aviației Civile din Regatul Unit (CAA) că a schimbat regulile în timpul jocului pe 20 decembrie, cu doar 10 zile înainte de finalizarea Brexitului.

Oficialii RYANAIR au declarat că directorul CAA, David Kendrick, a introdus inexplicabil noi măsuri de reglementare, forțând Ryanair UK să anuleze 12 rute importante din regiunile Marii Britanii într-un moment în care este nevoie de conectivitate fiabilă, cu tarife reduse.

Rutele vizate sunt cele operate din Londra, Manchester, Liverpool, Edinburgh, Belfast și Derry spre destinații din Ucraina și Maroc, dar și intern în Marea Britanie.

În urmă cu 2 ani, RYANAIR a fost de acord cu procesul de tranziție Brexit al CAA, dar din păcate nu poate respecta noile cerințe adăugate în urmă cu doar câteva zile.

CAA se apără și spune că nu a introdus noi reguli, altele față cele știute deja de RYANAIR. CAA mai acuză RYANAIR că folosește avioane înregistrate în alte țări pentru a opera zborurile inter și internaționale în Marea Britanie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.