Brussels Airlines adaugă noi destinații la programul de iarnă 2021-2022

0 248

În urma unei veri ploioase în Belgia, în care zborurile spre destinațiile de vacanță din sudul Europei au avut un succes deosebit, Brussels Airlines a observat că încă există cerere pentru destinații de vacanță cu soare și plajă.

Începând cu 30 septembrie, Marrakech va face – pentru prima dată – parte din oferta Brussels Airlines. Vor fi două zboruri săptămânale spre orașul marocan, în zilele de joi și duminică. Datorită șanselor reduse de precipitații, acest oraș cu o mare varietate de culturi este destinația ideală fie pentru un weekend, fie pentru o vacanță mai lungă la soare.

Odată cu adăugarea Lanzarote, începând cu 31 octombrie, Brussels Airlines își consolidează prezența pe Insulele Canare, unde va zbura și spre Tenerife și Gran Canaria în această iarnă. Spre aceste două destinații se vor adaugă frecvențe suplimentare în timpul vacanțelor școlare belgiene. Cu zboruri în zilele de joi și sâmbătă, Lanzarote este destinația ideală atât pentru vacanțele scurte cât și pentru cele mai lungi.

Pentru prima dată din martie 2020, Hurghada face parte din nou din rețeaua Brussels Airlines. Începând cu 31 octombrie, stațiunea cu ieșire la Marea Roșie va fi deservită de trei ori pe săptămână, în zilele de miercuri, sâmbătă și duminică.

Biletele pot fi rezervate pe brusselsairlines.com sau la agențiile de turism.

Leave A Reply

Your email address will not be published.