Brussels Airlines a transportat echipa națională de fotbal a Belgiei și suporterii spre Rusia

Pe 13 iunie 2018, Brussels Airlines a transportat echipa națională de fotbal a Belgiei spre Rusia, pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Iar din 16 iunie, transportatorul belgian a transportat suporterii spre Sochi, Moscova și Kaliningrad.

0 274

Suntem în plin Campionat Mondial de Fotbal 2018, care se desfășoară în Rusia. 32 de echipe naționale joacă pentru titlul de campioană mondială. Printre acestea este și echipa națională a Belgiei – Red Devils.

Brussels Airlines este transportatorul oficial al Echipei Naționale de Fotbal a Belgiei. Pe 13 iunie, cei 24 de jucători selectați, antrenorul Roberto Martinez, personalul Federației de Fotbal și o delegație a mass-mediei belgiene au zburat la bordul aeronavei Airbus A320 ”Trident” spre Moscova. A fost operat zborul special SN2018. Fiecare jucător a avut numele scris pe tetiera scaunului.
Airbus-A320-Brussels-Airlines-Red-Devils-1

Echipa națională de fotbal a Belgiei și suporterii, spre Rusia

Pe durata celor 3 ore de zbor, cei prezenți la bord au fost serviți cu un meniu special creat de LSG Group, compania de catering a companiei aeriene. Preparatele au fost pregătite după indicațiile bucătarului și nutriționistului echipei de fotbal.

RED FOR TAKE-OFF

Pe lângă zborul special din 13 iunie, Brussels Airlines va mai opera 23 de zboruri suplimentare spre Sochi, Moscova și Kaliningrad pentru a transporta 4500 de fani belgieni. Aceștia vor participa la cele 3 meciuri din faza grupelor. Calendarul meciurilor: Belgia – Panama (18 iunie / Sochi); Belgia – Tunisia (23 iunie / Moscova); Anglia – Belgia (28 iunie / Kaliningrad).

Airbus-A320-Brussels-Airlines-Red-Devils-2

Airbus-A320-Brussels-Airlines-Red-Devils-3

Airbus A320 (Trident) Brussels Airlines

În funcție de evoluția echipei belgiene la Campionatul Mondial de Fotbal 2018, Brussels Airlines va opera și alte zboruri charter din/spre destinații din Rusia. Pe zborurile cu fanii, echipajul poartă eșarfe și cravate speciale cu Red Devils. Totodată, însoțitorii de bord îi vor învăța pe suporteri câteva cuvinte de bază în limba rusă.

Airbus-A320-Brussels-Airlines-Red-Devils

Din 2014, Brussels Airlines este compania aeriană oficială a Red Devils din Belgia. Transportatorul aerian belgian va transporta naționala de fotbal a Belgiei pe toate zborurile oficiale. A fost personalizat un Airbus A320 în culorile Red Devils. La interior, aeronava a fost personalizată cu imagini din istoria fotbalului belgian.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.