Noile uniforme Alitalia, prezentate de creatorul de modă Alberta Ferretti

Noile uniforme Alitalia, prezentate de creatorul de modă Alberta Ferretti

Pe 15 iunie 2018, creatorul de modă Alberta Ferretti a prezentat noile uniforme Alitalia. Evenimentul a avut loc în cadrul Resort 2019 and Limited Edition, marcând deschiderea săptămânii de modă pentru bărbațim la Milano.

0 170
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Designerul Alberta Feretti a creat o nouă uniformă elegantă dedicată personalului Alitalia, înclusiv pentru personalul navigant și operațional de la sol. Colecția a marcat începutul Milan Men’s Fashion Week.

Ținuta presupune un costum pentru bărbați, respectiv un deux-piece și o rochie pentru femei. Piesele sunt realizate dintr-o lâna albastră, care asigură confortul în timpul zborului. Uniforma trebuie să permită îndeplinirea tuturor activităților aeroportuare, dar și în zbor. Hainele sunt perfonalizate cu butoni de aur gravați cu litera “A”, inițiala companiei, iar jachetele pentru femei sunt legate în talie cu tricolorul Italian.

Noile uniforme Alitalia

Îmbrăcămintea de exterior cuprinde haine impermeabile din bumbac și nailon, finisate cu o căptușeală ușor demontabilă, atât pentru bărbați cât și pentru femei. Pe lângă uniformele de bază, personalul navigant beneficiază și de câteva accesorii: fulare, cravate, mănuși personalizate din piele.

Noile uniforme satisfac cerințele personalului Alitalia, la sol și în zbor. Sunt practice, totodată elegante și asigură confortul echipajului de zbor. Uniformele concepute de Alberta Ferretti au fost studiate și proiectate în conformitate cu sugestiile personalului Alitalia.

noile-uniforme-alitalia

noile-uniforme-alitalia-1

Cum vi se par noile uniforme Alitalia?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.