blank

SWISS a transportat echipa națională de fotbal a Elveției spre Rusia

Pe 11 iunie 2018, echipa națională de fotbal a Elveției a zburat cu SWISS spre Rusia, la Campionatul Mondial de Fotbal 2018.

0 670

În calitate de compania aeriană oficială a Swiss Football Association, SWISS a transportat echipa națională de fotbal a Elveției la Cupa Mondială 2018 din Rusia. De asemenea, fanii elvețieni beneficiază de zboruri charter spre Rostov și Moscova.

Pe 11 iunie, Swiss International Air Lines (SWISS) a transportat Naționala Elveției la Samara, în sud-vestul Rusiei. Zborul special a fost operat cu aeronavă de tipul Airbus A321.

Echipa națională de fotbal a Elveției

Pe durata Campionatului Mondial de Fotbal 2018, SWISS va opera mai multe zboruri charter. Pe ruta Zurich – Moscova, SWISS va mări capacitatea de transport prin introducerea aeronavelor Boeing 777-300ER.

Tot în perioada Campionatului Mondial de Fotbal, pasagerii de pe zborurile SWISS vor putea consuma preparatele culinare pe care și jucătorii le vor mânca în timpul turneului. De la jumătatea lunii iunie până la jumătatea lunii iulie, creațiile culinare ale bucătarului-șef Emil Bolli vor fi servite atât călătorilor din clasa business, cât și celor din clasa Economy, pe zborurile europene.

meniu-swiss-campionatul-mondial-fotbal-2018

Chef Emil Bolli a creat patru startere, opt feluri principale și opt deserturi, toate pornind de la meniul pregătit pentru lotul echipei de fotbal elvețiene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.