Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Bruce Dickinson a scos la licitaţie postul de co-pilot

0 438

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, este recunoscut pentru cealaltă ocupaţie a sa – cea de pilot. El vine în atenția fanilor pasionați de avioane cu o nouă provocare. Vrea să doboare recordul mondial Guinness pentru cel mai lung zbor în simulator şi îşi caută co-pilot.

Global Flight Simulator Challenge este o competiţie la care vor participa 100 de piloţi. Aceştia trebuie să parcurgă virtual peste 22000 de mile nautice (40700km) în peste 200 de ore.

Competiția are un scop umanitar, acela de a construi un simulator de zbor pentru studenții cu dizabilități care doresc să-și împlinească visul de zbura. Acest proiect costă 100000 de lire sterline și ar putea fi realizat în următorii 5 ani. Evenimentul se va desfășura la Aerobility’s Blackbushe Airport din Camberley în Anglia, începând cu 5 octobrie, conform infomusic.ro!

Bruce a scos la licitație postul de co-pilot. Astfel, cei interesați pot licita pe eBay pentru a-l însoți în cockpit pe solistul Iron Maiden în zborul de pe 8 octombrie. La ora aceasta, licitația a ajuns la 1950 de lire. Mai aveţi timp până pe 24 septembrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.