PROMO ASUS ZenFone 5

Bruce Dickinson a scos la licitaţie postul de co-pilot

0 126

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, este recunoscut pentru cealaltă ocupaţie a sa – cea de pilot. El vine în atenția fanilor pasionați de avioane cu o nouă provocare. Vrea să doboare recordul mondial Guinness pentru cel mai lung zbor în simulator şi îşi caută co-pilot.

Global Flight Simulator Challenge este o competiţie la care vor participa 100 de piloţi. Aceştia trebuie să parcurgă virtual peste 22000 de mile nautice (40700km) în peste 200 de ore.

Castiga o excursie la Paris

Competiția are un scop umanitar, acela de a construi un simulator de zbor pentru studenții cu dizabilități care doresc să-și împlinească visul de zbura. Acest proiect costă 100000 de lire sterline și ar putea fi realizat în următorii 5 ani. Evenimentul se va desfășura la Aerobility’s Blackbushe Airport din Camberley în Anglia, începând cu 5 octobrie, conform infomusic.ro!

Bruce a scos la licitație postul de co-pilot. Astfel, cei interesați pot licita pe eBay pentru a-l însoți în cockpit pe solistul Iron Maiden în zborul de pe 8 octombrie. La ora aceasta, licitația a ajuns la 1950 de lire. Mai aveţi timp până pe 24 septembrie.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »