British Airways a sărbătorit primul zbor operat cu noul A380, pe ruta Londra – Hong Kong

0 323

Odată cu lansarea zborului Londra – Hong Kong cu noua aeronavă A380, compania aeriană British Airways a organizat o petrecere adunând laolaltă câteva dintre cele mai puternice simboluri ale Marii Britanii. Alături de Keith Williams, CEO British Airways, și oameni de afaceri marcanți, s-au mai aflat cântăreața Leonei Lewis, designerul Alice Temperley (Membră a Ordinului Excelenţei, acordat de Imperiul Britanic) și modelul Georgia May Jagger, fiica celebrului solist al trupei the Rolling Stones. Evenimentul a avut loc la finalul săptămânii trecute, pe Aeroportul Internațional Hong Kong.

British Airways Launches A380 In Hong Kong With'Gig On A Wing'

Intitulat ‘Gig on a Wing’, evenimentul a început cu o splendidă prezentare de modă semnată de celebrul designer britanic Alice Temperley, MBE (Membră a Ordinului Excelenţei, acordat de Imperiul Britanic). După prezentările de luna trecută din cadrul Săptămânii Modei din Londra, Alice i-a încântat pe invitaţi cu ţinute pentru Primăvara/Vara 2014 din colecţia premiată Temperley London.

Leona Lewis_Foto 1

Modelele au coborât scara aeronavei A380 pe podiumul de prezentare al British Airways, special amenajat ca o pistă de avion. Alice Temperley, care a creat rochii pentru vedete cum ar fi Keira Knightly, Rihanna, Beyonce şi Ducesa de Cambridge, a declarat: “Am fost încântată când British Airways m-a invitat să îmi prezint noua colecţie de Primăvară/Vară 2014 în Hong Kong, în cadrul unui eveniment unic şi atât de spectaculos. Cei care au fost acolo au apreciat croiala deosebită și design-ul îndrăzneț, caracteristici foarte asemănătoare cu ale noii aeronave A380 a British Airways”.

Prezentarea de modă a fost urmată de un concert live oferit în exclusivitate de artista premiată cu mai multe discuri de platină, fosta câştigătoare a competiţiei X-Factor, Leona Lewis. Lewis şi-a interpretat melodiile pe o scenă amenajată la acelaşi nivel cu aripa de 80 de metri a aeronavei A380, pe care sunt amplasate două motoare gemene.

Supermodelul Georgia May Jagger, fiica legendarului membru al trupei Rolling Stones, Mick Jagger, a urcat pe scenă alături de Keith Williams, încheind seara cu o tombolă specială, care a acordat ca premii două bilete British Airways spre Londra, în cabina Club World (business) a noului A380, şi cazare la hotelul Langham London.

British Airways operează două zboruri zilnice între Hong Kong şi Londra. Aeronava A380 va deservi cursele BA25 din Londra spre Hong Kong şi BA26 din Hong Kong spre Londra.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.