British Airways a lansat programul pilot de testare cu antigen, în doar 25 de secunde

0 545

British Airways este prima companie aeriană din lume care a început un program pilot în parteneriat cu compania de tehnologie medicală Canary Global, pentru a evalua modul în care testul Pelican Covid-19 Ultra Rapid Covid-19, care afișează un rezultat în termen de 25 de secunde, poate juca un rol în redeschiderea turismului internațional.Compania aeriană va invita echipajele de cabină și piloții să efectueze testul Pelican Covid-19 și va compara performanța rezultatului cu testele existente pe care angajații le susțin oricum periodic. Aprobat recent pentru utilizare în Europa și Marea Britanie, testul trece în prezent și prin aprobarea FDA din SUA. Compania aeriană britanică este prima din lume care testează noua tehnologie. Dacă evaluarea va fi reușită, compania aeriană speră să poată oferi tehnologia de testare pentru rutele unde acestea sunt solicitate.

British Airways a lansat programul pilot de testare cu antigen, în doar 25 de secunde, în parteneriat cu compania de tehnologie medicală Canary Global.

Testul este un test antigen digital ultra-rapid al salivei, care oferă o sensibilitate de 98% și o specificitate de 100% la persoanele simptomatice și asimptomatice cu SARS-CoV-2. Utilizatorii dau un eșantion de salivă într-o cutie de unică folosință, scutură cutia și o introduc într-un cititor digital reutilizabil care este conectat la un dispozitiv gen smartphone și apoi așteaptă rezultatele care apar pe aplicația instalată pe telefonul mobil. Testul care analizează atât proteina S, cât și N, este optimizat pentru a detecta și noile variante.

British-Airways-programul-pilot-testare-antigen-1

British Airways a susținut în mod constant testarea ca o modalitate de a redeschide călătoria în siguranță și a asigurat clienților săi acces la o gamă largă de reduceri înainte de plecare, la întoarcerea în Marea Britanie și a oferit numeroase opțiuni de testare la sosire. Compania aeriană are o pagină web dedicată, unde clienții pot găsi testul potrivit pentru a îndeplini cerințele necesare în orașul de destinație.

Clienții British Airways care călătoresc în Cipru, Germania, Grecia, Italia, Spania și Portugalia pot acum să încarce rezultatul negativ al testului PCR și alte documente direct pe site-ul companiei aeriene pentru o verificare înainte de călătorie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.