Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Royal Caribbean International a primit undă verde pentru a efectua o croazieră de test în apele SUA.

0 383

Royal Caribbean International a primit undă verde pentru a efectua un test de navigație în apele SUA, luna viitoare. Este prima linie de croazieră care a primit aprobarea de la Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor(CDC) pentru o astfel de călătorie.

Călătoria poate avea loc în perioada 20-22 iunie pe nava „Freedom of the Seas”. Toți cei care s-au oferit voluntari pentru această croazieră de test trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani, dar pasagerilor nu li se cere să fie vaccinați împotriva Covid-19. Aceștia vor fi evaluați din punct de vedere al sănătății înainte și după croazieră.

Croaziera va porni din Portul Miami și faptul că Royal Caribbean International a primit aprobarea este „un pas semnificativ înainte” pentru industria de croazieră, care nu a mai putut opera în SUA din martie 2020, din cauza numeroaselor focare de infecție cauzare de coronavirus și decese pe mai multe nave.

Leave A Reply

Your email address will not be published.