Breeze Airways a dezvăluit noul livery pentru Airbus A220-300

0 354

Breeze Airways a dezvăluit noul livery cu care vor fi vopsite aeronavele Airbus A220-300, confirmând totodată că a ajuns la un acord cu Airbus pentru achiziția a încă 20 de avioane. Această comandă – nedezvăluită anterior – pentru alte 20 aronave aduce portofoliul total de comenzi Breeze la 80 de Airbus A220-300.


Noul livery a fost vopsit pe aeronavă la instalația Airbus din Mobile, în Alabama. Airbus s-a angajat să livreze un avion A220 pe lună, către Breeze, în următorii șase ani și jumătate. Compania aeriană intenționează să înceapă să opereze zboruri cu flota Airbus în al doilea trimestru al anului 2022.

Eficiența superioară A220 va sprijini obiectivele de afaceri ale noii companii aeriene de a oferi o experiență de călătorie excelentă, cu tarife reduse și flexibilitate ridicată. Se așteaptă ca Breeze să ofere servicii non-stop între rutele neservite din SUA, dar la tarife mult mai accesibile.

Breeze a început operațiunile în mai 2021.

Avionul Airbus A220 este singurul avion construit special cu o capacitate de 100-150 de locuri și reunește aerodinamică de ultimă generație, materiale avansate și motoarele turbofan cu transmisie PW1500G de ultimă generație create de Pratt & Whitney. Beneficiind de cele mai noi tehnologii, A220 este cea mai silențioasă, mai curată și cea mai ecologică aeronavă din categoria sa.

Având o amprentă de zgomot mai mică cu 50% și o reducere cu până la 25% a consumului de combustibil pe scaun comparativ cu avioanele din generația anterioară, precum și emisii de NOx cu 50% mai mici decât standardele din industrie, A220 este un avion excelent pentru operațiuni urbane.

Peste 170 de aeronave Airbus A220 au fost livrate către zece operatori din Asia, America de Nord, Europa și Africa, demonstrând marea versatilitate a celui mai recent membru al familiei Airbus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.