Austrian Airlines a operat zborul Viena – Sydney, cel mai lung zbor din istoria companiei (foto / video)

1 1.916

Pe 29 martie 2020, aeronava Boeing 777-200ER (OE-LPD) Austrian Airlines a decolat pe ruta Viena – Sydney. Cei aproximativ 16 000 de kilometri au fost străbătuți în aproxiamtiv 18 ore.


Vorbim de un zbor de repatriere pentru aproximativ 290 de cetățeni europeni, majoritatea din Austria, care au rămas blocați în Australia pe fondul pandemiei cu noul COVID-19. La bordul avionului s-au regăsit și 16 membri ai echipajului

Austrian Airlines a operat zborul Viena – Sydney

boeing-777-200lr-austrian-airlines-viena-sydney

Acesta a fost cel mai lung zbor non-stop operat de Austrian Airlines în istoria sa de 60 de ani. În trecut, Austrian Airlines a mai operat zboruri pe ruta Viena – Sydney, dar cu escală în Kuala Lumpur.

boeing-777-200lr-austrian-airlines-viena-sydney

Pe lângă acest zbor special, Austrian Airlines a mai operat zboruri de repatriere din Mexico City, Masa Alam, Denpasar și Washington DC. Dar și din destinații de vacanță precum Tenerife și Gran Canaria.

boeing-777-200lr-austrian-airlines-viena-sydney

Vă reamintim că Austrian Airlines a suspendat toate zborurile comerciale programate în această perioadă. Decizia a fost luată pe fondul restricțiilor de călătorie impuse de autorități, ca măsură în limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19).

Leave A Reply

Your email address will not be published.