fbpx Boeing dezvolta noi optiuni de conectare pentru pasageri

Boeing dezvoltă noi opţiuni de conectare pentru pasageri

0 221
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Boeing se mişcă mai greu, în comparaţie cu Airbus, când vine vorba de soluţii pentru telecomunicaţii şi wi-fi la bordul aeronavelor sale. Airbus a certificat sistemul Wi-Fi ALNAv2 pentru familia A320. Însă Boeing abia a certificat echipamentul care va fi montat pe toate aeronavele 747-8 şi 777 până la finalul lui 2013.

Pasagerii vor putea folosi, în timpul zborului, telefoanele şi gadgeturile pentru a naviga pe internet, convorbire, email şi chiar pentru divertisment. Sistemele sunt evaluate şi pentru familia de aeronave Boeing 737. Boeing dezvoltă echipamentele de comunicare împreună cu Panasonic Global Communication şi Thales TopConnect system.

Boeing a anunţat că serviciul wireless va fi disponibil pe toate aeronavele sale până în 2014.

Mulţi operatori aerieni au început deja montarea unor dispozitive de comunicare dezvoltate şi omologate de alţi furnizori. În viitorul apropiat, atât Boeing cât şi Airbus vor echipa din fabrică aeronavele cu sisteme Wi-Fi şi telecomunicaţii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.