blank

Boeing aloca 100 de milioane de dolari pentru familiile victimelor accidentelor cu avioanele 737 MAX

0 502

Pe 3 iulie 2019, Boeing a anunțat un fond de 100 de milioane de dolari pentru familiile victimelor accidentelor cu avioanele 737 MAX.

Vă reamintim că avioanele 737 MAX au fost consemnate la sol după 2 accidente aviatice, în care au fost implicate avioane din această familie. În urma celor 2 accidente, și-au pierdut viața 346 de persoane.

Aeronava Boeing 737 MAX 8 Ethiopian Airlines (ET-AVJ) s-a prăbușit la scurt timp de la decolare. Avionul opera zborul ET302, pe ruta Adis Ababa – Nairobi.

Însă primul Boeing 737 MAX s-a prăbușit în toamna lui 2018. Un Boeing 737 MAX 8 Lion Air s-a prăbușit în mare, la scurt timp de la decolare. Opera zborul JT610.

Boeing aloca 100 de milioane de dolari

Boeing sprijină familiile și comunitățile victimelor accidentelor, alocând 100 de milioane de dolari pentru diferite proiecte. Vor sprijini educația, vor acoperi cheltuielile de întreținere pentru familiile afectate. Totodată, Boeing vrea să realizeze diferite programe pentru comunitățile afectate, sprijinind economia locală.

Boeing va colabora cu autoritățile locale și organizațiile non-profit pentru a implementa corespunzător proiectele dorite. Această investiție se va realiza treptate, pe mai mulți ani. În scurt timp, Boeing va oferi mai multe detalii despre cele plănuite.

Dare oare acești bani vor reuși să acopere golul lăsat de cei ce și-au pierdut viața? Cu siguranță nu, dar poate le va alina durerea. Însă aceste acțiuni nu pot cumpăra încrederea oamenilor. Boeing va trebui să tragă tare și să rezolve toate problemele la 737 MAX, dar și să demonstreze că vor păstraza un nivel ridicat de siguranță pe viitoarele programe aeronautice.

Leave A Reply

Your email address will not be published.