fbpx Panama a ridicat interdictia de zbor pentru 737 MAX

Panama a ridicat interdictia de zbor pentru 737 MAX

0 213
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Autoritățile din Panama au anunțat că rezoluția nr. 441 și-a pierdut valabilitatea și nu va fi reînnoită. Asta înseamnă că Panama a ridicat interdicția de zbor pentru avioanele Boeing 737 MAX.

Însă avioanele MAX nu vor zbura imediat. Există rezoluția nr. 118, care certifică zborurile cu 737 MAX prin îndeplinirea unor cerințe de operare.

Țara de fabricație a avioanelor 737 MAX a autorizat funcționarea acestora. Operatorul a respectat cerințele stabilite de țara de fabricație pentru reluarea în exploatare a aeronavei. Software-ul MCAS a fost updatat și certificat de autoritatea aeronautică din țara de fabricație. Toți piloții companiilor aeriene au terminat stagiul de pregătire și antrenament pe avioanele Boeing 737 MAX.

S-a ridicat interdicția, dar 737 MAX tot nu zboară în Panama

Cu alte cuvinte, Panama a ridicat interdicția de zbor, dar rezoluția nr.118 le ține încă la sol. Atunci când autoritățile din Statele Unite vor da undă verde la zbor cu 737 MAX, Copa Airlines (companie din Panama) va putea relua imediat zborurile cu 737 MAX.

Legat de companiile aeriene străine, care doresc să zboare cu Boeing 737 MAX spre destinații din Panama, au permisiune dacă respectă articolul nr.3. Autoritatea aeronautică a țării de origine a companiei aeriene permite, de asemenea, zborurile cu 737 MAX.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.