Boeing a anunţat al 114-lea 787 Dreamliner şi primul construit la frecvenţă crescută

0 145

După incidentele cu 787 Dreamliner de la începutul anului, Boeing a oprit livrarea acestui tip de aeronavă până la soluţionarea problemelor. La mijlocul lunii aprilie, FAA a aprobat noul sistem de acumulatori şi a ridicat interdicţia aeronavelor 787. Cele 50 de unităţi livrare vor reveni în programul comercial după ce vor fi upgradate cu noile baterii, dar şi în funcţie de operatorii aerieni.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

boeing_787_dreamliner

Boeing caută să recupereze pierderile financiare înregistrate în cele 4 luni şi creşte frecvenţa de producţie la 7 avioane 787 pe lună. Astăzi a prezentat a 114-a aeronavă 787 Dreamliner şi prima construită pe noua frecvenţă.

AirHelp get compensation

Citiţi: Boeing 787 Dreamliner şi imagini din timpul testelor

Citiţi: Boeing 787 Dreamliner – jocul inovaţiilor

Boeing intenţionează să crească frecvenţa la 10 aeronave 787 construite pe lună, până la finalul lui 2013. Mai sunt multe comenzi de onorat, iar operatorii aerieni abia aşteaptă să intre în posesia lor. Cele mai recente cifre arată că Boeing a înregistrat comenzi pentru 800 de avioane 787, de la 58 de companii aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »