Boeing 787 KLM in Madurodam

0 597

Înainte de toate, să vă povestesc puțin despre Madurodam. Acesta este un oraș în miniatură situat în Scheveningen, Haga, Olanda. A fost deschis publicului pe 2 iulie 1952. Sute de mii de turiști îi trec pragul anul.

aeroport-madurodam

Orășelul în miniatură a fost numit după George Maduro, un student la drept din Curaçao, care a luptat împotriva forțelor de ocupație naziste și a murit în lagărul de concentrare Dachau în 1945.

În cadrul acestui oraș, există și un aeroport în miniatură, care a fost construit după vestitul Aeroport Schiphol din Amsterdam.

Boeing 787 KLM in Madurodam

Boeing-787-Dreamliner-KLM-Madurodam

Boeing-787-Dreamliner-KLM-Madurodam-prezentarea

Zilele trecute, reprezentanții KLM Royal Dutch Airlines au dezvelit noul Boeing 787 Dreamliner, care va înlocui aeronava McDonnell Douglas MD-11 din Madurodam. În 2014, KLM a pensionat ultimele aeronave MD-11. Locul acestora a fost preluat de noile Boeing 787 Dreamliner. Același lucru s-a întâmplat și în orășelul Madurodam.

La finalul lunii iunie 2016, al 6-lea Boeing 787-9 “Mimosa” a fost livrat către KLM. Flota KLM va fi înzestrată cu 21 de aeronave Dreamliner. Toate vor fi denumite după flori, un produs de export tipic olandez.

Leave A Reply

Your email address will not be published.