fbpx Boeing 777-300ER Qatar Airways in livery FC Barcelona

Boeing 777-300ER Qatar Airways în livery FC Barcelona (foto / video)

1 970
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
Începând cu 1 iulie 2013, a intrat în vigoare parteneriatul dintre FC Barcelona şi Qatar Airways, o colaborare de 5 stele bazată pe valori comune: “Excelenţă, Pasiune, Mândrie şi Cultură”. Parteneriatul a fost semnat pe 3 ani şi a fost anunţat oficial pe 27 august 2013, în cadrul unei ceremonii pe stadionul Camp Nou, Barcelona. Pentru prima dată în istoria clubului catalan, jucătorii au purtat echipamentul personalizat în Asia Tour 2013, eveniment fotbalistic ce a avut loc la începutul lunii august 2013.
Încă din 2013, oficialii companiei aeriene au anunţat că aceast parteneriat va beneficia de o campanie de comunicare extinsă, acoperind diferite elemente. Cele două organizaţii doresc să demonstreze că parteneriatul este mai mult decât o alianţă economică simplă şi vor desfăşura diferite proiecte comune, inclusiv acţiuni umanitare pentru copiii defavorizaţi.

Livery FC Barcelona

Pe lângă spoturile comerciale TV şi personalizarea echipamentelor de joc, parteneriatul dintre FC Barcelona şi Qatar Airways a mai inclus personalizarea unei peluze cu numele companiei aeriene “Qatar Airways”, dar şi un livery special aplicat pe un Boeing 777-300ER.
Aplicarea schemei cromatice a durat aproximativ o săptămână, iar procesul a avut loc la Dublin, Irlanda. Folosind un aerograf, echipa a reuşit să aplice un efect de umbrire pentru a creia iluzia că steagul Barcei se mişcă. Pe 14 mai 2014, aeronava Boeing 777-300ER Qatar Airways în livery FC Barcelona a aterizat pe aeroportul El Prat, Barcelona, prilej cu care echipa catalană s-a fotografiat cu avionul. Livery-ul special cuprinde steagul şi emblema Barcei, dar şi sloganul “a team that unites the world”.
1 comentariu
  1. Maestrul RA says

    Am și eu 2-3 poze cu acest avion, făcute de mine pe aeroportul din Doha.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.