blank

Blue Air va contesta decizia ANPC

3 726

Contactată de Economica.net, Oana Petrescu, președintele Consiliului de Administrație al Blue Air a declarat ca operatorul va contesta decizia ANPC.

Nu este firesc să aflăm așa ceva din presă. Tocmai am verificat, societatea nu a primit nici o comunicare în acest sens de la ANPC. În plus, cifrele sunt greșite – se referă la toate biletele anulate în respectiva perioadă din cauza valurilor 3, 4 și 5 de pandemie (care oricum reprezintă mai puțin de 10% din totalul zborurilor Blue Air din acea perioadă). Din totalul numărului de pasageri mentionați, majoritatea fie au călătorit deja, fie vor călători vara aceasta.

Nu înțeleg motivul pentru care Autoritatea a considerat necesar să facă acest anunț către public înainte de a clarifica toate aspectele cu compania. Este o perioadă dificilă pentru întreaga aviație, iar managementul și oamenii Blue Air fac eforturi uriașe să rezolve zi de zi toate provocările care apar, astfel încât pasagerii noștri să aibă asigurată predictibilitatea atât de necesară pentru un concediu plăcut și în siguranță; chiar nu înțeleg de ce este nevoie să avem această discutie acum, cu presa, înainte să o fi avut o comunicare directă între companie și autoritate,  așa cum ar fi fost firesc”, a declarat pentru Economica.net, Oana Petrescu.

Vă reamintim că ANPC a anunțat printr-un comunicat de presă că Blue Air a fost amendată cu 2 milioane de EURO!

3 Comentarii
  1. VT says

    Sunt absolut consternat de reacția acestei persoane. Din proprie experiență sunt unul dintre păgubiți. Zbor anulat de doua ori. De luni de zile am cerut rambursarea banilor și niciun răspuns. La numărul de call centre nu răspunde nimeni. Aceasta companie trebuie nu amendată ci anchetată penal.

    1. Sorin says

      Faceti o solicitare si cu cc catre ANPC.

Leave A Reply

Your email address will not be published.