Turiștii pot beneficia de șezlonguri și parcări gratuite la hotelurile din stațiunea Mamaia!

1 2.063

În ultima vreme, asistăm la un linșaj mediac asupra stațiunii Mamaia. Vedem cum se exagerează cu prețurile la șezlonguri, cum se pune accentul pe parcările publice unde tariful este de 94 de lei/zi, vedem cum se mediatizează ideea că stațiunea Mamaia este o stațiune foarte scumpă etc.

De ce spun că se exagerează? Pentru ca în realitatea, turiștii pot beneficia de șezlonguri și parcări gratuite la multe hoteluri din stațiunea Mamaia! Totodată, pe celelalte sectoare de plajă, care nu sunt administrate de hotelieri, prețul șezlongului în stațiunea Mamaia pornește de la 25 de lei/zi.

pret sezlong plaja Mamaia

Ar fi bine ca presa să nu mai generalizeze și să nu mai considere etalon un comerciant care a decis să fie altfel față de întreaga stațiune. Mereu am spus că în stațiunea Mamaia există locuri de cazare și plaje pentru toate buzunarele.

Șezlonguri și parcări gratuite la hotelurile în stațiunea Mamaia

Stațiunea Mamaia nu înseamnă doar cazări luxury și cluburi de fițe. De exemplu, în stațiunea Mamaia vă puteți caza la hoteluri de 3* cu prețuri ce pornesc de la 199 lei/noapte, în contexul în care în Eforie Nord cazarea la hotel de 3* pornește de la 150 lei/noapte.

Sunt hoteluri, precum ZENITH CONFERENCE&SPA, unde turiștii beneficiază de 2 șezlonguri gratuite și o umbrelă și au parcare gratuită în limita locurilor disponibile! Am dat exemplu acest hotel pentru că este unul dintre preferatele noastre de pe litoralul românesc. Are prețuri bune, servicii de calitate.

Personal, am criticat modul haotic în care au fost lărgite plajele și faptul că anul trecut au fost abandonate. Însă anul acesta totul a revenit la normal cu privire la amenajarea plajelor, hotelierii au putut să-și pună șezlongurile pe plajă și să amenajeze beach barurile.

Plaja Mamaia – Foto: DiscoverDobrogea.ro/

Am criticat ce am avut de criticat și am lăudat ce a meritat să fie lăudat. Sunt de acord cu ideea că mai sunt multe probleme de rezolvat în stațiunea Mamaia și pe litoralul românesc. Însă trebuie să recunoaștem că sunt și hoteluri bune, prețuri decente.

În prezent, stațiunea Mamaia e sabotată mediatic, iar efectul se vede asupra întregului litoral românesc. Horeca se plânge că hotelurile sunt aproape goale. Sunt mulți hotelieri din Mamaia care spun că, în plin sezon estival, gradul de ocupare este de doar 40%. Ok, eu am zis mereu că românii călătoresc acolo unde vor să se simtă bine. Însă nici nu pot să accept minciunile sau informațiile exagerate rostogolite în media. Hai să etalăm realitatea și abia atunci oamenii să aleagă corect, în cunoștință de cauză.

1 comentariu
  1. […] Dar chiar și la tariful standard stabilit de autoritățile din Constanța, parcarea pentru 24 ore în Mamaia s-a ieftenit considerabil. Vă reamintim că în zona zero se plătește taxa de parcare ce pornește de la 2 lei/prima oră; 2 ore = 6 lei; 3 ore = 10 lei; +1 oră = 4 lei. La un calcul simplificat rezultă că oricine parchează în zona zero poate plăti doar 38 lei/24 ore dintre care 14 ore sunt gratuite. Însă, așa cum specificam și în alte articole, unele hoteluri din Mamaia oferă parcarea gratuită! […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.