Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Blue Air face echipă cu PayPal / Vezi topul biletelor de avion achiziţionate prin Paypal

2 539

Pe 4 februarie, AirlinesTravel.ro vă semnala faptul că Blue Air permite plata biletelor de avion prin PayPal. La 2 luni de la articolul respectiv, PayPal şi Blue Air prezintă câteva statistici interesante despre preferinţele românilor.

PayPal şi Blue Air cu încheiat un parteneriat. Graţie acestuia, călătorii Blue Air pot acum rezerva și plăti online biletele de avion, folosind un instrument de plăți rapid și sigur.

Blue-Air-737-800
Blue-Air-737-800

Blue Air face echipă cu PayPal

”Suntem extrem de încântați să anunțăm că zborurile Blue Air, disponibile via blueairweb.com, pot fi acum achiziționate folosind PayPal. Blue Air este decis să le ofere clienților opțiuni variate și comode atunci când îşi achiziționează biletele de avion și PayPal este în mod clar o alegere optimă deoarece le oferă clienților beneficiul unei plăți online sigure.” – declară Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Potrivit Blue Air, rutele preferate de români, pentru care au plătit biletele de avion prin PayPal, sunt: Stuttgart – Sibiu, Londra – București şi Roma – Bacău.

”Circa 95% dintre călătorii români aleg liniile aeriene cu care se deplasează în funcție de prețul biletului, 83% acordă atenție politicii privind bagajele și 76% se orienteză în funcție de destinațiile oferite . Blue Air le oferă românilor toate aceste opțiuni” – spune Matt Komorowski, Director Vânzări PayPal în Europa Centrală și de Est. ”Am văzut că lucrează constant pentru a oferi soluții inovative care să îmbunătățească experiența clienților, iar la fel procedează și PayPal. De aceea, suntem încântați să putem ajuta Blue Air să facă plățile și mai rapide, sigure și convenabile.”

”Piața bunurilor digitale este una dintre categoriile de retail care înregistrează cea mai mare creștere, iar biletele de călătorie și rezervările online reprezintă o parte importantă a acestei piețe. Grație protecției pe care o oferim, clienții au un grad mai mare de încredere atunci când achiziționează astfel de produse și servicii” – adaugă Matt Komorowski.

2 Comentarii
 1. somesan says

  Salut. Sunt un cititor înrăit airlinestravel.ro în sensul ca intru de minim trei ori pe zi pe site sa văd ce mai e nou. Din păcate nu am văzut nimic despre zborul inaugural Cluj-Varsovia cu LOT.

  Cu stima
  Silviu Somesan

  1. Sorin Rusi says

   Despre noua ruta Varsovia – Cluj am scris. Insa cu privire la inaugurare, am publicat mai multe informatii pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/AirlinesTravel/. Nu avea rost sa ne repetam cu informatiile!

Leave A Reply

Your email address will not be published.