blank

[Oferta KLM] Amsterdam de la 139 EURO / King’s Day pe 27 aprilie / Keukenhof până pe 16 mai

0 804

KLM continuă promoţia de 139 EURO pentru Bucureşti – Amsterdam. În urma verificărilor noastre, am găsit acest tarif în lunile aprilie, mai, iunie, octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie 2017, februarie 2017 şi sunt multe combinaţii în care se validează oferta.

Bucuresti - Amsterdam cu KLM

Dacă doriţi să vizitaţi Amsterdam, ar fi bine să luaţi în calcul şi câteva evenimente importante. Pe 27 aprilie, Amsterdam va fi costumat în portocaliu. King’s Day marchează ziua de naştere a regelui Willem-Alexander al Olandei şi este sărbătorită cu o mare petrecere. Muzica live, oameni costumaţi în portocaliu, voie bună, doar câteva dintre ingredientele necesare pentru o petrecere reuşită.

King’s Day, 27 aprilie 2016

Dacă sunteţi pasionaţi de flori, ar bine să nu rataţi o plimbare la Keukenhof, cea mai mare grădină de flori din lume. Parcul Keukenhof este deschis în fiecare an, începând din ultima săptămână a lunii martie și până în mai. În 2016, parcul este deschis în perioada 24 martie – 16 mai. Pe o suprafață de 32 de hectare, înfloresc milioane de lalele.

Keukenhof

Profitaţi de !

Leave A Reply

Your email address will not be published.