Blue Air anunță zboruri spre trei destinații noi din Cluj: Heraklion, Zakynthos și Rodos!

0 355

Pentru sezonul de vară 2022, Blue Air anunță zboruri spre trei destinații noi din Cluj: Heraklion, Zakynthos și Rodos! Tot pentru sezonul de vară 2022, Blue Air a anunțat șapte rute noi din București. Zborurile au fost puse în vânzare, începând de astăzi, 17 august, pe www.flyblueair.com.Blue Air a lansat deja Orarul de Vară 2022, păstrând în prim-plan destinații aflate în topul preferințelor pasagerilor săi. În sezonul estival 2022, Blue Air va mai zbura din Cluj spre Amsterdam, Londra Heathrow, Barcelona și multe alte destinații europene.

Noile rute adaugate la rețeaua Blue Air pentru Vara 22 completează selecția atractiva de destinații de agrement pentru sezonul de vară următor, oferind în același timp mai multe opțiuni pentru călătorii de vacanță la cele mai bune prețuri.

De la destinatii de relaxare la soare și plajă până la cele mai vibrante destinatii ale momentului și evadări in cele mai frumoase insule mediteraneene, toti iubitorii de calatorii au acum posibilitatea de a-și planifica din timp vacanța de vis, profitând la maximum de early booking pentru urmatorul sezon estival.

Leave A Reply

Your email address will not be published.