Blue Air anunță zboruri spre șapte destinații noi din București: Dubai, Tenerife, Alicante, Palma de Mallorca, Ibiza, Split, Dubrovnik!

0 1.440

Pentru sezonul de vară 2022, Blue Air anunță zboruri spre șapte destinații noi din București: Dubai, Tenerife, Alicante, Palma de Mallorca, Ibiza, Split, Dubrovnik! Zborurile au fost puse în vânzare, începând de astăzi, 17 august, pe www.flyblueair.com.

Blue Air a lansat deja Orarul de Vară 2022, păstrând în prim-plan destinații aflate în topul preferințelor pasagerilor săi, precum insulele grecești, și răspunzând cererii semnificative pentru vacante in Grecia prin introducerea a cinci rute noi – Salonic, Santorini, Corfu, Skiathos și Chania (Creta) – zburand catre un total de 10 destinații din Grecia anul viitor.

Noile rute adaugate la rețeaua Blue Air pentru Vara 22 completează selecția atractiva de destinații de agrement pentru sezonul de vară următor, oferind în același timp mai multe opțiuni pentru călătorii de vacanță la cele mai bune prețuri.

De la destinatii de relaxare la soare și plajă până la cele mai vibrante destinatii ale momentului și evadări in cele mai frumoase insule mediteraneene, toti iubitorii de calatorii au acum posibilitatea de a-și planifica din timp vacanța de vis, profitând la maximum de early booking pentru urmatorul sezon estival.

Leave A Reply

Your email address will not be published.