Blue Air anunță rute noi de la Milano Linate, în sezonul de vară 2021. Vezi noile destinații!

0 411

Blue Air anunță servicii zilnice de la Milano Linate spre Barcelona, Catania și Paris Charles de Gaulle, în sezonul de vară 2021. Astfel, Blue Air este singura companie aeriană care leagă Linate de Barcelona și singurul operator ultra-low-cost pe ruta Milano linate – Paris-Charles de Gaulle. Toate rutele vor fi operate cu aeronave Boeing 737/800 de 189 de locuri.

Blue Air extinde operatiunile de la Milano Linate, introducând trei noi rute cheie: Catania, Barcelona și Paris Charles de Gaulle, din 16 august 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar prețurile biletelor încep de la 9,99 Euro (Catania) / 14,99 euro (Barcelona, Paris) / segment – cu taxe și o schimbare gratuită incluse.

Pentru a răspunde cererii în creștere pentru ruta Otopeni – Linate, Blue Air a mărit frecventa zborurilor între București – Milano Linate la două pe zi, oferind legături convenabile dimineața și seara între cele două orașe.

Zboruri Blue Air de la Milano Linate

Krassimir Tanev, Director Comercial, Blue Air: Avem un brand puternic în Italia și căutăm continuu oportunități pe piețele insuficient deservite și foarte solicitate din rețeaua Blue Air și toate noile noastre rute raspund perfect asteptarilor clienților nostri din Italia.

Odată cu relaxarea restricțiilor și creșterea recentă a cererii, suntem bucuroși să putem extinde operațiunile noastre de la Milano Linate deja din Orarul de Vară 2021, introducând servicii zilnice spre Catania și servicii directe unice către Barcelona și Paris, oferind astfel clienților noștri din Milano opțiuni de călătorie și mai bune la prețuri accesibile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.