SAS reia zborurile spre toate destinațiile din SUA, pre-pandemie

0 114

Scandinavian Airlines SAS va opera zboruri spre toate destinațiile din SUA, din toamnă. Compania aeriană a anunțat reluarea serviciului direct spre Boston, din septembrie, și spre Miami, din octombrie.

SAS va opera zboruri pe ruta Copenhaga – Boston Logan de trei ori pe săptămână și va fi primul serviciu programat care va fi operat cu aeronave de tip Airbus A321LR. SAS a efectuat anterior o comandă pentru trei aeronave Airbus A321LR. Prima aeronavă a fost deja recepționată și alte două vor fi preluate înainte de sfârșitul anului 2021.

SAS reia zborurile spre toate destinațiile din SUA, pre-pandemie.

SAS va crește și frecvența zborurilor de la Copenhaga la Los Angeles (LAX), San Francisco (SFO) și Washington (IAD). Compania aeriană va reintroduce și serviciul spre New York de la Stockholm, din 2 septembrie, pe lângă rutele directe actuale spre Newark (EWR), de la Copenhaga și Oslo (OSL).

Începând cu 1 octombrie, SAS va relua serviciile spre Miami (MIA) din Copenhaga și Stockholm. Spre sfârșitul lunii octombrie, Miami va începe să fie deservită zilnic de SAS din Scandinavia, cu trei zboruri săptămânale din Copenhaga și respectiv Stockholm, precum și un serviciu săptămânal de la Oslo.

SAS este prezentă pe piața din Chicago, cu zboruri zilnice din Copenhaga spre aeroportul O’Hare International (ORD), precum si cu zboruri suplimentare numai pentru marfă. Zborurile pe ruta Stockholm – Chicago se va relua mai târziu în această toamnă. În total, SAS intenționează să opereze până la 50 de servicii săptămânale spre SUA în această toamnă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.