Cathay Pacific introduce noile aeronave Airbus A321neo pe zborurile spre Shanghai

0 196

Avionul de ultimă generație Airbus A321neo al Cathay Pacific va intra în serviciu comercial începând cu data de 4 august 2021, când va opera zborul inaugural din Hong Kong spre Shanghai (Pudong). Compania aeriană intenționează să utilizeze avionul pentru zborurile spre Guangzhou, Hangzhou, Nanjing, Qingdao, Kaohsiung și Taipei în cursul lunii august.

Cathay Pacific a recepționat deja patru A321neos și va primi încă două în a doua jumătate a anului 2021. Va avea un total de 16 aeronave A321neos în flota sa până la sfârșitul anului 2023. Avionul poate transporta până la 202 de locuri, conficurat pe 2 clase, cu 12 locuri la clasa Business și 190 de locuri la clasa Economy.

Pe 4 august, compania aeriană Cathay Pacific va introduce noile aeronave Airbus A321neo în serviciul operațional, pe zborurile spre Shanghai.

A321neo este primul avion care prezintă noile scaune Regional Business Class ale Cathay Pacific. Acest scaun de ultimă generație oferă o senzație de cocon, are ecrane separatoare pentru o intimitate maximă, în timp ce ecranele de televiziune 4K Ultra-HD de 15.6 inch oferă o experiență incredibilă de divertisment în zbor. Între timp, scaunele din clasa Economy dispun de ecrane TV 4K de 11.6 inch, împreună cu o reclinare generoasă, perne confortabile pentru scaune și noi tetiere reglabile.

Cathay-Pacific-introduce-Airbus-A321neo-2

Cu A321neo, Cathay Pacific este prima companie aeriană din lume care oferă ecrane 4K de înaltă definiție, o experiență video la cerere 4K, precum și streaming audio Bluetooth (fiind introdus progresiv) în toate cabinele. Clienții vor putea urmări blockbuster-urile de la Hollywood în 4K folosind propriile lor căști cu Bluetooth.

Cathay-Pacific-introduce-Airbus-A321neo-3

În plus, A321neo va avea o selecție de conținut nouă și îmbunătățită, oferind una dintre cele mai mari biblioteci de filme și TV disponibile pe un avion regional cu un singur culoar. De asemenea, aeronavele vor avea Wi-Fi de mare viteză la bord, clienții pot accesa e-mailurile sau pot rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cathay a adăugat și noi coșuri de depozitare extra-mari în toate cabinele, oferind cu 60% mai mult spațiu pentru pasageri pentru a-și depozita bagajele de mână.

Cathay-Pacific-introduce-Airbus-A321neo-1

Pe lângă confortul incredibil al clienților, A321neos sunt, de asemenea, mai eficiente ca niciodată. Datorită aripilor elegante și a motoarelor avansate LEAP, acestea oferă o reducere de 22% a emisiilor de CO2 pe loc, comparativ cu aeronava A321 anterioară. De asemenea, sunt mai silențioase, creând cu aproape 15% mai puțin zgomot decât aeronavele existente.

Leave A Reply

Your email address will not be published.