Blue Air a lansat Blue Benefits – abonamente anuale pentru călătorii frecvente

0 1.047

În ultimii ani ne-am cam obișnuit cu multe rute noi anunțate de companiile aeriene. Ne-am obișnuit cu tarife foarte mici, plus servicii extra la prețuri avantajoase. Însă perioada aceasta s-a cam dus. 2019 a însemnat anul de consolidare pentru majoritatea companiilor aeriene. Inclusiv Blue Air și-a temperat expansiunea. Și, totodată, a început să facă ordine în flotă, rute și servicii.

Conform unui interviu oferit de noul CEO Blue Air, Oana Petrescu, compania va trece prin câteva transformări importante. În primul rând, compania se va poziționa ca operator low-cost. Va elimina anumite servicii din prețul biletului standard. Totul se va simplifica. Se pare că poziționarea în zona hibridă nu prea a dat roadele dorite.

Blue Air a lansat Blue Benefits

abonamente-blue-benefits

Și odată cu repoziționarea în zona low-cost, Blue Air va dezvolta diferite pachete de servicii contra cost. După mulți ani, a ieșit pe piață cu abonamente anuale, un fel de club. Blue Benefits înseamnă abonamente anuale pentru a călătorii mai mult.

Blue Benefits cuprinde abonamentele: Together (până la 2 pasageri), Family (până la 4 pasageri), Friends (până la 9 pasageri). Așa cum le spune și numele, sunt abonamente dedicate cuplurilor, familiilor sau grupurilor de prieteni. Aceste abonamente vă vor aduce reduceri cu 12€/segment de zbor la toate biletele Blue Air și 6€ reducere pe segment de zbor la bagajele de cală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.