Blue Air a lansat Blue Benefits – abonamente anuale pentru călătorii frecvente

0 100

În ultimii ani ne-am cam obișnuit cu multe rute noi anunțate de companiile aeriene. Ne-am obișnuit cu tarife foarte mici, plus servicii extra la prețuri avantajoase. Însă perioada aceasta s-a cam dus. 2019 a însemnat anul de consolidare pentru majoritatea companiilor aeriene. Inclusiv Blue Air și-a temperat expansiunea. Și, totodată, a început să facă ordine în flotă, rute și servicii.

În ultimii 3 ani, ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicita ACUM despăgubirile legale de până la 600€!

Conform unui interviu oferit de noul CEO Blue Air, Oana Petrescu, compania va trece prin câteva transformări importante. În primul rând, compania se va poziționa ca operator low-cost. Va elimina anumite servicii din prețul biletului standard. Totul se va simplifica. Se pare că poziționarea în zona hibridă nu prea a dat roadele dorite.

Blue Air a lansat Blue Benefits

abonamente-blue-benefits

Și odată cu repoziționarea în zona low-cost, Blue Air va dezvolta diferite pachete de servicii contra cost. După mulți ani, a ieșit pe piață cu abonamente anuale, un fel de club. Blue Benefits înseamnă abonamente anuale pentru a călătorii mai mult.

Blue Benefits cuprinde abonamentele: Together (până la 2 pasageri), Family (până la 4 pasageri), Friends (până la 9 pasageri). Așa cum le spune și numele, sunt abonamente dedicate cuplurilor, familiilor sau grupurilor de prieteni. Aceste abonamente vă vor aduce reduceri cu 12€/segment de zbor la toate biletele Blue Air și 6€ reducere pe segment de zbor la bagajele de cală.

Booking.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish