Parteneriatul Emirates – FlyDubai a împlinit 2 ani și 5,27 milioane de pasageri transportați în rețea

0 242

La finalul lunii octombrie, parteneriatul Emirates – FlyDubai a împlinit 2 ani. Totodată, au fost raportați peste 5.27 milioane de pasageri transportați în rețeaua comună de zboruri. Și proiectul continuă în al 3-lea.

Raportul mai arată că 800 000 de membri Emirates Skywards au câștigat 1.5 miliarde mile Skywards pe zborurile Emirates și FlyDubai operate în codeshare.

Parteneriatul Emirates – FlyDubai a împlinit 2 ani

În prezent, pasagerii Emirates pot călători spre 94 de destinații din rețeaua flydubai prin intermediul Aeroportului Internațional Dubai. În același timp, pasagerii flydubai pot călători spre 143 de destinații Emirates.

La nivel global, destinațiile flydubai preferate de pasagerii Emiratelor sunt: ​​Belgrad, București, Catania, Katmandou, Kiev, Kilimanjaro, Cracovia, Tbilisi și Zanzibar. În urma acestui raport, poate Emirates va decide să introducă zborurile pe ruta Dubai – București.

5,27 milioane de pasageri transportați în rețea

Acordul dintre Emirates și Flydubai nu înseamnă doar schimbul de coduri pe zboruri, ci și optimizarea timpilor de conexiune, servicii comune și beneficii aduse pasagerilor celor 2 companii aeriene.

Începând cu august 2018, Emirates Skywards a devenit programul comun de loialitate pentru clienții Emirates și flydubai. Cumpărarea zborurilor cu ajutorul milelor, una dintre cele mai utilizate beneficii. Membrii au cheltuit peste 500 de milioane de mile pe zboruri flydubai în ultimul an, destinațiile de top fiind: Dubai, Beirut, Alexandria, Tbilisi, Sabiha Gokcen, București și Baku.

Leave A Reply

Your email address will not be published.