Blue Air a lansat aplicația de mobil pentru iOS și Android

0 1.461

Blue Air a anunțat lansarea noii aplicații mobile pentru iOS și Android, concepută pentru o customizare mai buna a călătoriei, pentru eficientizarea fluxului de check-in și a procesului de rezervare și pentru a oferi o experiența digitala performanta clienților sai.Lansată sub sloganul „Acum, mult mai simplu!” noua aplicație garantează performanțe rapide, fiabilitate și un confort sporit de utilizare, oferind clienților Blue Air o modalitate mai ușoară de a-și planifica următoarea călătorie.

În misiunea sa de a deveni compania aeriană preferata pentru clienții săi, oferind servicii de cea mai bună calitate la cele mai accesibile prețuri, Blue Air se concentrează pe optimizarea experienței de călătorie la fiecare punct de contact cu brandul său.

Noua aplicație este disponibilă pentru descărcare în App Store și Google Play.

Pentru a satisface cerințele călătorului modern, aplicația Blue Air este rapidă și intuitivă, oferă clienților o experiență fluidă, mai multe opțiuni de personalizare a călătoriilor și, cel mai important, functionalitatile self-service la îndemâna pasagerilor, contribuind la o experiență placută de retail digital.

Prin descărcarea versiunii inițiale a aplicației, pasagerii Blue Air se vor bucura de o experiență de rezervare mai bună, cu căutarea si achizitionarea rapida a zborurilor, promoții disponibile exclusiv în aplicație, un flux de check-in mai simplu si mai prietenos, și permisele de îmbarcare disponibile în format digital, la indemana în aplicație, chiar și offline. Functionalitatea Rezervările mele pune la dispozitia utilizatorilor detaliile viitoarelor călătorii.

Aplicația Blue Air este disponibilă în toate țările, în trei limbi – română, engleză, italiană, pentru ca utilizatorii din întreaga Europă sa se poata familiariza cu conținutul acesteia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.