Blue Air a anulat zeci de zboruri care au fost inițial programate în luna octombrie!

2 3.759

În vremurile acestea tulburi, când valul 4 al pandemiei de COVID-19 bate la ușă și restricțiile de călătorie încep să fie reactivate, traficul aerian de pasageri și călătoriile în general au iar de suferit. Pe lângă incertitudinea călătoriei din cauza pandemiei, apare și incertitudinea zborului din cauza companiilor aeriene.

Sunt câteva companii care vor să ne demonstreze că plănuirea zborurilor a devenit o loterie. Blue Air este una dintre aceste companii care nu prea se mai ține de planul de zbor și mereu trebuie să apară ceva: schimbă orele de zbor, le amână sau chiar anulează.

Pentru luna octombrie, Blue Air a anulat foarte multe zboruri, iar altele au orarele schimbate față de cele anunțate inițial. Sute de oameni sunt afectați de aceste schimbări.

 • Torino – Bacău – toate zborurile din octombrie au fost anulate. În prezent, ruta e onorată cu trei zboruri săptămânale, în zilele de marți, joi, sâmbătă. Conform sistemului de rezervări, zborurile pe această rută vor reveni în noiembrie. Din 14 decembrie vor fi programate până la cinci zboruri săptămânale.
 • Torino – București – toate zborurile din octombrie și noiembrie au fost anulate. În sistemul de rezervări mai apare un zbor pe 23 octombrie, urmând ca de la 1 decembrie să se revină la cele trei zboruri săptămânale.
 • Milano Linate – Madrid – zborurile 5, 7, 9, 12, 14, 19, 26 octombrie au fost anulate.
 • Bacău – Bruxelles – zborurile din octombrie au fost anulate. Conform sistemului de rezervări, zborurile vor reveni de la 1 noiembrie.
 • București – Atena – zborurile din 13, 20, 27, 31 octombrie 2021 au fost anulate. Din noiembrie, zborurile vor fi operate în zilele de luni, miercuri, vineri, duminică.
 • București – Birmingham – zborurile din octombrie și noiembrie au fost anulate. Conform sistemului de rezervări, zborurile vor reveni din 2 decembrie, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale.
 • București – Bruxelles – zborurile din 11, 18, 25 octombrie și 1, 8, 15, 22, 29 noiembrie au fost anulate și scoase din sistemul de rezervări. Din decembrie, vor fi operate patru zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri, duminică.
 • București – Florența – se va trece de la patru zboruri săptămânale (luni, miercuri, vineri, duminică) la trei zboruri săptămânale în perioada 1-17 octombrie (luni, vineri, duminică), iar din 18 octombrie se va trece la două zboruri săptămânale (luni, vineri). Din decembrie se va reveni la trei zboruri săptămânale (luni, miercuri, vineri).
 • București – Liverpool – zborurile din octombrie au fost anulate. Conform sistemului de rezervări, revin zborurile din 3 noiembrie, la două pe săptămână (miercuri și duminică). Din decembrie vor fi operate trei zboruri săptămânale (miercuri, vineri, duminică).
 • București – Lyon – zborurile din octombrie au fost anulate, după data de 2 octombrie. Conform sistemului de rezervări, zborurile revin din 2 noiembrie.
 • București – Munchen – zborurile din octombrie și noiembrie au fost anulate. Conform sistemului de rezervări, zborurile pe această rută revin din decembrie, în zilele de luni, miercuri, vineri.
 • București – Oradea – ruta va fi suspendată până pe 26 martie 2022. Zborurile vor reveni din 27 martie 2022, în zilele de luni, miercuri și duminică. Din aprilie, frecvența va crește la patru zboruri săptămânale, fiind adăugat și zborul de vineri.
 • București – Praga – numărul zborurilor vor fi reduse de la patru săptămânale la două săptămânale, în perioada 25 octombrie – 1 decembrie.
 • București – Roma – zborurile vor fi suspendate în perioada 19 octombrie – 30 noiembrie 2021.
 • București – Suceava – ruta va fi suspendată în sezonul de iarnă 2021-2022. Zborurile vor fi reluate din 29 martie 2022.
 • București – Timișoara – zborurile sunt suspendat în luna octombrie, urmând să fie reluate de la 1 noiembrie, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.
 • București – Valencia – zborurile din zilele 17, 24, 31 octombrie au fost anulate.
 • Cluj – Amsterdam – conform verificărilor noastre, zborurile directe lipsesc în luna octombrie, urmând ca din noiembrie să se reia în zilele de miercuri și duminică.

Posibil să apară și alte zboruri anulate sau rute suspendate. Totodată, începând cu orarul de iarnă 2021-2022, Blue Air va ajusta mai multe rute. Voi aveți zboruri suspendate? Pentru ce date și ce rute?

2 Comentarii
 1. […] Pentru luna octombrie, Blue Air a anulat foarte multe zboruri, iar altele au orarele schimbate față de cele anunțate inițial. Sute de oameni sunt afectați de aceste schimbări, notează airlinestravel.ro. […]

 2. Anastasia says

  they also have cancelled Copenhagen in november-return in december. and there are no available dates at all for november … awful! would probably stop to fly with blueair 😐

Leave A Reply

Your email address will not be published.