FlyDubai își extinde operațiunile în România. Lansează zborurile din Cluj și crește numărul zborurilor de la București!

0 856

flydubai, compania aeriană low-cost din Dubai, a anunțat noile date pentru lansarea zborurilor spre / din Cluj-Napoca, România. Compania aeriană va opera zboruri de două ori pe săptămână între Dubai International (DXB) și Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (CLJ) începând cu 03 noiembrie 2021.

În prezent, flydubai operează un zbor zilnic între Dubai Internațional (DXB) și Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP) din București, iar din noiembrie va crește frecvența zborurilor până două rotații zilnice. Odată cu începerea zborurilor către Cluj-Napoca, în noiembrie, flyDubai va deservi piața din România cu un total de 16 zboruri săptămânale.

Cluj – Dubai cu flyDubai, din 3 noiembrie 2021

Cluj-Napoca este al doilea oraș ca mărime din România, cu una dintre cele mai dinamice economii din țară și este cel mai mare centru de inovare și oportunități de afaceri din Transilvania. Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (CLJ) este considerat o importantă poartă de acces către regiunea de nord-vest a României.

Cluj-Napoca, considerată a fi capitala neoficială a regiunii istorice a Transilvaniei, este un oraș cultural și educativ vibrant. Cluj-Napoca poate fi pentru pasagerilor din Emiratele Arabe Unite și din regiune o destinație de vacanță perfectă, cu un climat plăcut și o serie de atracții de care să se bucure.

Pasagerii care rezervă un zbor flydubai către Dubai se vor bucura de un bilet gratuit de 1 zi pentru a vizita Expo 2020 Dubai, care va avea loc în perioada 01 octombrie 2021 – 31 martie 2022. Inițiativa este valabilă pentru toate rezervările efectuate începând cu 01 septembrie pentru călătorii în timpul evenimentelor.

Pasagerii trebuie să se asigure că sunt la curent cu reglementările de la Centrul de călătorii IATA pentru întreaga lor călătorie și să urmeze îndrumările emise de autorități și de compania aeriană.

Programul de zbor și tarifele

Tarifele pentru un bilet la Business Class de la DXB la CLJ încep de la 1900 EURO, iar tarifele Economy Class încep de la 300 EURO.

Numărul zboruluiAeroportul de plecareTimp de plecareAeroportul de sosireTimpul sosirii
FZ 767DXB09:00CLJ12:40
FZ 768CLJ13:40DXB20:45

Leave A Reply

Your email address will not be published.