Reduceri de black friday 2019 la bilete de avion TAROM

1 1.004

Luna noiembrie este cunoscută ca luna reducerilor. Cel mai mare festival al reducerilor are loc de Black Friday, care va avea loc la nivel global pe 29 noiembrie. Doar că în România, Black Friday avem oricand se dorește.

Starul la Black Friday 2019 „l-au furat” mai multe magazine online și chiar unele agenții de turism. Însă ziua mult așteptată de toți iubitorii de shopping va fi 15 noiembrie 2019, ziua de Black Friday la eMAG.

Reduceri de black friday 2019

Mă aștept ca și anul acesta sa avem reduceri importante de Black Friday la pachetele turistice și biletele se avion. Iar TAROM este prima companie aeriana cu promoție de Black Friday și anunță tarife de la 119 euro.

  • Tarif de la 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon
  • Tarif de la 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa;
  • Tarif de la 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – ParisCairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Oferta include: zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in și catering la bord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.